VIsVISUAL STORY TELLING with videos started in the Spring 2017 - I've learned pretty mych since then.

 

Pink paper mug demonstrates how much better I've gotten in planning, composing and playing with camera angles. I've also cut my editing time in half. In general I am pretty happy with the result without sound and even though some of the cuts would need softening.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Moi tulevat kollegat!

Kun mä olin pienenä risteilyllä sanoin äidille, että mä menen isona laivalle töihin. Äiti nauroi ja sanoi, että sittenhän sen näkee. Kaksikymmentä vuotta myöhemmin vuonna 2016 olin kuin olinkin Amorelalla kiinankielen tulkkina ja Tax Freen kassana. Sitten markkinointi vei mennessään toisiin töihin, mutta olen aina salaa haaveillut paluusta takaisin tekemään markkinointia. 

Sisältö sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin, nettisivuille ja kampanjoiden rakentaminen on mun juttu. Uskon olevani se oikea, koska minulla on läheistä käytännön kokemusta Viking Linen kohderyhmistä. Uskon myös, että aikasiempi kokemukseni matkailualalla  ja oma intohimoni matkailuun tukee  tulevaa työtäni. Olen erityisen innoissani uudesta laivasta ja sen tulevasta kampanjoinnista. Haluan ehdottomasti olla siinä mukana!

Olen luova, mutta nykyinen kahden vuoden kokemukseni b2b tapahtuman markkinoinnissa on opettanu ymmärtämään myyntiä, mutta haluaisin oppia lisää myös b2c kentästä. Kuluttajille on helpompi markkinoida hypeä, hyvää menoa ja ainut

2017 harjoitteluni Turun kaupungilla osoitti, että markkinointi on minun juttuni ja 2017 joulukuusta alkaen olen ollut vaihtelevissa, mutta koko ajan vaativimmissa rooleissa SHIFT Business Festivaalin markkinointi ja viestintätiimissä. Välissä ehdin jopa johtaa koko kokonaisuutta, mutta tällä hetkellä olen keskittynyt uutiskirjeeseen, mediasuhteisiin, nettisivujen sisällöntuotantoon, mainos- ja viestintätoimistojen yhteistyön koordinointiin, graafikkoharjoittelijoiden ohjaamiseen sekä sosiaalisen median tiimin tukemiseen.

IHMISTEN SUUSTA

"Sä olet todella lahjakas kirjoittaja!"

—  Name, Title

Kierretään yhdessä 100 kertaa Suomen ympäri

Sivu 22

JCI Uutisankka - Kolumni: Korttitalo korvien välissä on kestävin perä

s. 25 Kirjoitin kolumnin puhekisan teeman mukaisesti kestävästä pesästä.

JCI Uutisankka - Erilaisuus voi olla maailman ärsyttävin asia tai voimavara

s. 11 Haastattelin Aurajoki JCI:n lehteen konkarikamarilaisia erialisuudesta